use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Torentje van peperkoek, appel en paté
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Torentje van peperkoek, appel en paté

Torentje van peperkoek, appel en paté

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    8 porties

Ingrediënten
 

  • 4 plakjes peperkoek
  • 1 jonagold appel
  • 1 el Solo Vloeibaar
  • 1 el kristalsuiker
  • 200 g wildpaté

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Steek met een kleine serveerring (of een borrelglaasje) 2 ronde schijfjes uit elk plakje peperkoek.
  2. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd hem in schijfjes van een halve centimeter. Steek met de serveerring ook ronde schijfjes uit de appelschijven.
  3. Verhit een antikleefpan en voeg de Solo vloeibaar toe. Bestrooi de appelschijfjes met de kristalsuiker en bak ze in twee minuten gaar, tot ze lichtjes karameliseren.
  4. Leg op elk schijfje peperkoek een gebakken appelschijfje en werk af met een lepeltje paté. Is de paté zacht genoeg? Maak dan er dan quenelles van met behulp van twee koffielepeltjes. Zo oogt de presentatie nog nét ietsje mooier.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.