use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Blini's met verse zalm, camembert, rode peper en een limoensausje
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Blini's met verse zalm, camembert, rode peper en een limoensausje

Blini's met verse zalm, camembert, rode peper en een limoensausje

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 120 g verse zalm
  • Solo Vloeibaar
  • zout en peper
  • 1 dl light room
  • sap van 1 limoen
  • 4 takjes peterselie
  • 4 kleine blini's
  • 4 dunne plakjes camembert
  • 8 rode peperbolletjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de zalm in vier gelijke blokjes en bak ze in een beetje Solo mooi bruin en rosé en breng ze op smaak met zout en peper.
  2. Vermeng de room met het sap van de limoen en een snufje zout en peper.
  3. Was de peterselie in water en frituur ze vervolgens in de frituurpan op 160 °C.
  4. Laat ze uitlekken op een stukje keukenpapier.
  5. Leg de stukjes zalm op de blini's en bedek ze met de plakjes camembert.
  6. Werk verder af met de limoensaus, de peperbolletjes en de gefrituurde peterselie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.