use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kokos-pannenkoekentaart met banaan en chocoladesaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kokos-pannenkoekentaart met banaan en chocoladesaus

Kokos-pannenkoekentaart met banaan en chocoladesaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 0.5 l kokosmelk
  • 4 eieren
  • 300 g bloem
  • 200 g geraspte kokos
  • Solo Vloeibaar
  • 4 bananen
  • 300 g zwarte chocolade

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng de kokosmelk met de eieren en de bloem. Meng alles goed en giet het mengsel door een zeef zodat er geen klonters meer inzitten. Meng er de geraspte kokos onder.
  2. Bak nu de pannenkoeken in een beetje Solo.
  3. Pel de bananen en snij ze in schijfjes. Beleg een afgekoelde pannenkoek met schijfjes banaan. Bedek deze pannenkoek met banaan met een andere pannenkoek, beleg die weer met banaan, dek af, enzovoort zodat je een heuse taart krijgt.
  4. Smelt de chocolade au bain-marie met 2 eetlepels Solo en overgiet de taart met de chocoladesaus.
  5. Laat de taart goed afkoelen in de koelkast vooraleer je hem serveert.
Maak deze taart idealiter een dagje op voorhand. Hoe langer hij in de koelkast staat, hoe steviger hij zal worden en dus makkelijker te snijden en serveren.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.