use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pizza met tomaten, basilicum en paprika
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pizza met tomaten, basilicum en paprika

Pizza met tomaten, basilicum en paprika

Pizza met tomaten, basilicum en paprika

Pizza met tomaten, basilicum en paprika

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 1 rol pizzadeeg
  • 1 zakje Knorr tomatensaus
  • Solo vloeibaar
  • 1 blokje Knorr Finesse bouillon mediterraane
  • basilicum (enkele blaadjes)
  • 1 courgette
  • 2 kleine paprika's groen en geel
  • 8 sneetje(s) mozzarella
  • 2 ontvelde tomaten
  • olijfolie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereid de tomatensaus zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Prik vervolgens met een vork een paar gaatjes in het pizzadeeg en bestrijk het deeg met de tomatensaus.
  3. Los het bouillonblokje op in wat Solo Vloeibaar.
  4. Was ondertussen de courgette en de paprika's en snij ze in kleine plakjes. Doe hetzelfde met de ontvelde tomaten.
  5. Leg de plakjes mozzarella op de pizzabodem, leg er de groenten op en bestrijk met de olijfolie. Bak de pizza in een zeer hete oven in enkele minuten krokant en bestrooi met de basilicumblaadjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.