use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Blauwe bessen-honingcrumble met appel
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Blauwe bessen-honingcrumble met appel

Blauwe bessen-honingcrumble met appel

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    55 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • Vulling:
  • 3 zoetzure appels (ca. 500 g)
  • 125 g blauwe bessen
  • 50 ml honing (3 el)
  • Kruimeldeeg:
  • 175 g bloem
  • 100 g suiker
  • 100 g Solo Vloeibaar
  • Extra:
  • 4 aardewerken ovenvaste schaaltjes (ca. 0.25 l)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C (elektrische oven).
  2. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in heel kleine stukjes. Meng ze in een kom met de bessen en de honing.
  3. Verdeel het fruit over de ovenvaste schaaltjes.
  4. Meng in een grote kom de bloem met de suiker, een snufje zout en de Solo met een vork tot een kruimeldeeg.
  5. Verdeel het kruimeldeeg over het fruit in de schaaltjes. Bak de ‘crumble’ in de voorverwarmde oven in 25-30 minuten goudbruin en gaar. Serveer warm.
Yoghurt en kwark zijn heel lekker bij de crumble.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.