use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Boterhammen met ham

Boterhammen met ham

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    35 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 3 eetlepels suiker
  • 4 sneetje droge ham
  • 4 sneetjes brood
  • 4 tomaten
  • 2 mozzarella (bolletjes)
  • 2 witlof
  • mosterd

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de tomaten in plakken en schik ze op een ovenschotel.
  2. Verdeel er de suiker en de helft van de Solo over.
  3. Laat ze gedurende 35 minuten op lage temperatuur garen.
  4. Snipper het witloof fijn en stoof het in 2 eetlepels Solo aan.
  5. Smeer het brood in met de mosterd en schik daarop de tomaten en dan de ham.
  6. Verdeel er het witloof en dan de kaas over en schuif 5 minuten onder de hete grill.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.