Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Laat Solo smelten in een pan. Snipper de ui en het teentje look, en fruit ze samen in de Solo.
Bak ook het gehakt in de pan met Solo. Plet het vlees in stukken en roer goed om met een vork zodat je losgebakken gehakt krijgt.
Voeg nu naar eigen smaak de spaghettikruiden toe. Kruid ook met het mespuntje paprikapoeder.
Giet de geconcasseerde tomaten en de tomatenpuree erbij. Laat dit mengsel een half uur doorkoken op een zacht vuurtje. Voeg de rode bonen en de maïs (zonder vocht) toe.
Laat de chili con carne liefst een dag rusten in de koelkast.
Maak, met een mes, een gat van zo’n 3 cm in het midden van de pistolets (en hou het uitgesneden stukje bij om de pistolets nadien weer te sluiten). Haal het kruim uit de pistolets en vul ze met de koude chili con carne. Sluit de pistolets, waardoor ze er weer als normaal uitzien maar dan wel met een superlekkere verrassing binnenin