use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Cannelloni gevuld met gehakt, paprika en ricottakaas
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Cannelloni gevuld met gehakt, paprika en ricottakaas

Cannelloni gevuld met gehakt, paprika en ricottakaas

Recept van Knorr.
Superlekker, deze cannelloni met gehakt! Een simpel Italiaans gerecht dat je in een handomdraai bereidt. Smakelijk!

Recept van Knorr.
Superlekker, deze cannelloni met gehakt! Een simpel Italiaans gerecht dat je in een handomdraai bereidt. Smakelijk!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Op tijd klaar
    55 min
  • Porties
     
    4 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 2 paprika's (rood en groen)
  • 1 rode ui
  • 2 el vloeibare margarine
  • 300 gram rundergehakt
  • 250 gram ricotta
  • versgemalen peper
  • zout
  • 1 brik passata
  • 1 Knorr bouillonblokje Vlees
  • 1 el gedroogde Italiaanse kruiden
  • 16 rolletjes cannelloni
  • 75 gram geraspte Emmentaler kaas of belegen Goudse kaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor tot 200 °C. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in kleine stukjes. Pel en snipper de ui.
  2. Verwarm de margarine in de pan en bak het gehakt bruin en rul. Voeg de ui en paprika toe en roerbak nog enkele minuten. Voeg de ricotta toe en breng alles op smaak met zout en peper.
  3. Meng de tomatenpassata met het bouillonketeltje, 150 ml warm water en de Italiaanse kruiden tot een saus. Vul de ongekookte cannelloni met de paprika-gehaktvulling, met behulp van een smalle lepel of spuitzak met grove mond.
  4. Leg de gevulde cannelloni in een ovenschaal en schenk de tomatensaus erover. Zorg dat alle cannelloni volledig met saus bedekt is. Bestrooi met geraspte kaas en zet de ovenschaal 30- 35 minuten in de oven. Laat de pasta enkele minuten afkoelen alvorens te serveren.

TIP

In plaats van cannelloni kan je ook verse lasagnevellen gebruiken.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.