Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Doe de bloem en de rietsuiker in een kom. Voeg de koude in blokjes gesneden Solo toe en kneed met je hand alle ingrediënten door elkaar tot een losse kruimelige structuur.
Hak de noten grof en voeg ze bij de crumble. Zet even opzij.
Verwarm de oven voor op 180°C
Bereiding fruit:
Was de appels, verwijder het klokhuis en snijd de appels in blokjes.
Schraap de zaadjes van de vanillestok en meng samen met de suiker onder de appels.
Voeg de gedroogde veenbessen toe en wat citroenzeste en citroensap voor extra frisheid.
Hussel alles goed door elkaar en schep het fruitmengsel in een vuurvaste schotel.
Strooi de crumble royaal over de appels en schuif de schotel in de oven.
Gebruik je een grote schotel, dan mag de crumble 30-35 minuten bakken tot deze goudbruin kleurt.
Deze crumble met nootjes is ook lekker bij het ontbijt. Bak de crumble apart af, laat hem afkoelen en verbrokkel de crumble. Lekker als krokante afwerking van je yoghurt!