Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Maak de peper schoon en snijd hem in stukjes. Pel en snipper de knoflook. Roer alle ingrediënten voor de marinade door elkaar en marineer het vlees minimaal 2 uur.
Bereiding
Verhit de grillpan en pak hierin het vlees rondom bruin. Breng het op smaak met zout, haal het uit de pan en laat het rusten onder aluminiumfolie.
Smeer met een kwastje de grillpan lichtjes in met wat Solo vloeibaar en grill dan de paprika’s en uien. Breng ze op smaak met zout en peper.
Snijd het vlees in reepjes. Serveer de paprika’s, uien en vleesreepjes apart. Lekker met tortilla’s, guacamole, zure room en een groene salade.
Serveer bij dit gerecht een lekkere koude margarita. Dit is een mix van limoensap, tequila, sinaasappellikeur en veel ijsgruis. Het wordt geserveerd in een glas waarvan de rand in limoensap en zout is gedoopt.