use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Fajitas met paprika en uien
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Fajitas met paprika en uien

Fajitas met paprika en uien

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    2 uur
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 600 g biefstuk
  • 3 paprika's
  • 3 uien
  • 1 rode peper
  • 2 teentjes knoflook
  • sap van 1 limoen
  • scheut tequila
  • 3 el Solo vloeibaar
  • 1 tl oregano
  • 1 tl komijnpoeder

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Maak de peper schoon en snijd hem in stukjes. Pel en snipper de knoflook. Roer alle ingrediënten voor de marinade door elkaar en marineer het vlees minimaal 2 uur.
Bereiding
  1. Verhit de grillpan en pak hierin het vlees rondom bruin. Breng het op smaak met zout, haal het uit de pan en laat het rusten onder aluminiumfolie.
  2. Smeer met een kwastje de grillpan lichtjes in met wat Solo vloeibaar en grill dan de paprika’s en uien. Breng ze op smaak met zout en peper.
  3. Snijd het vlees in reepjes. Serveer de paprika’s, uien en vleesreepjes apart. Lekker met tortilla’s, guacamole, zure room en een groene salade.
Serveer bij dit gerecht een lekkere koude margarita. Dit is een mix van limoensap, tequila, sinaasappellikeur en veel ijsgruis. Het wordt geserveerd in een glas waarvan de rand in limoensap en zout is gedoopt.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.