use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gepaneerde zalm met Lentegroenteschotel
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gepaneerde zalm met Lentegroenteschotel

Gepaneerde zalm met Lentegroenteschotel

Proef van dit heerlijk gerecht met zalm en Lentegroenteschotel.

Een makkelijk, snel en lekker recept...

Proef van dit heerlijk gerecht met zalm en Lentegroenteschotel.

Een makkelijk, snel en lekker recept...

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Ingrediënten:
  • 1 Lentegroenteschotel (750 g) van Iglo
  • 2 zalmfilets van Iglo
  • 200 g pistachenoten
  • 1,5 dl Bertolli olijfolie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding:Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Rooster de pistachenoten in een hete pan.
  3. Laat de pistachenoten afkoelen en hak ze fijn.
  4. Wentel de zalm door de noten.
  5. Bak de filets kort in olijfolie.
  6. Verwarm de lente groenteschotel zoals vermeld op de verpakking.
  7. Gaar de zalm in de oven gedurende 3 minuten.
  8. Schik de groenteschotel op een bord en leg de zalm in het midden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.