Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Kook de noedels beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Hak de gember, knoflook en chili fijn. Maak de sluimererwten schoon en snijd ze in reepjes. Breng een grote kookpot met gezouten water aan de kook en blancheer de erwten kort. Laat ze afkoelen in ijswater. Plet de korianderzaadjes, chilivlokken en peperkorrels in een vijzel en meng ze met de sojasaus. Wrijf het vlees hiermee in.
Verhit een wok op hoog vuur en doe er een eetlepel Solo vloeibaar in. Schroei het vlees hierin rondom dicht, haal het met een schuimspaan uit de wok en zet opzij. Doe de gember, de knoflook en de chili in de wok en roerbak enkele seconden. Giet de sluimererwten af en laat ze kort uitlekken. Voeg ze toe aan de wok en roerbak ze een halve minuut. Doe er de noedels bij en schep goed door elkaar. Snijd het vlees in reepjes en serveer ze bij de noedels, gegarneerd met blaadjes Thaise basilicum.