use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gezouten wafels met spinazie, krokante sla en gerookte eendenfilet
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gezouten wafels met spinazie, krokante sla en gerookte eendenfilet

Gezouten wafels met spinazie, krokante sla en gerookte eendenfilet

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 300 g spinazie
  • 125 g bloem
  • 250 ml melk
  • 100 g Solo in wikkel
  • 4 eieren
  • 150 g sojascheuten
  • 1 courgette
  • 2 wortelen
  • 50 g sluimererwten
  • olijfolie
  • sap van 1 limoen
  • enkele druppels wijnazijn
  • enkele blaadjes dille
  • 2 pakjes gerookte eendenborst, voorgesneden

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Was de spinazie en kook hem gedurende 2 minuten in kokend water. Laat uitlekken en afkoelen. Hak de spinazie vervolgens fijn.
  2. Smelt de Solo au bain-marie en meng met de bloem, melk, 5g zout en eieren. Voeg ook de spinazie toe en meng het geheel goed.
  3. Bak van dit beslag de wafels met een wafelijzer.
  4. Was alle groenten, schil de wortelen en snij alle groenten in fijne reepjes. Meng de groenten onder elkaar en werk af met de azijn, een scheut olijfolie, limoensap en dille.
  5. Leg de wafels op de borden. Dresseer de salade en een sneetje eendenborst ernaast.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.