use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Havermoutbiscuitjes met abrikozen en amandelen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Havermoutbiscuitjes met abrikozen en amandelen

Havermoutbiscuitjes met abrikozen en amandelen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • Solo om in te vetten
  • 110 g Solo
  • 2 eetlepels vloeibare honing
  • 75 g basterdsuiker
  • 250 g havermout
  • 100 g gedroogde abrikozen fijngehakt
  • 75 g amandelschilfers

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 190 °C (stand 5).
  2. Vet een vierkant bakblik van 20 cm met antiaanbaklaag in met Solo.
  3. Smelt de Solo met de honing en suiker in een grote pan.
  4. Als het mengsel vloeibaar is, voeg je de havermout, abrikozen en amandelen toe. Roer goed door elkaar.
  5. Doe dit alles in het bakblik en druk stevig aan.
  6. Bak 20-30 minuten.
  7. Laat afkoelen in het blik en snij in 16 vierkantjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.