use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image IJs in een eitje
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

IJs in een eitje

IJs in een eitje

Gepost door Carte d'Or

Gepost door Carte d'Or

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    6

Ingrediënten
 

  • 6 kleine bolletjes Carte d'Or Vanilleroomijs (100 g / 200 ml)
  • 6 kleine, holle chocolade-paaseieren (30 tot 40 g)
  • 6 tl citroensiroop of karamelsaus

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de chocolade-eieren over de breedte in twee met een scherp mes.
  2. Schep een bolletje Carte d'Or Vanilleroomijs in elk paasei.
  3. Giet een beetje citroensiroop of karamelsaus in het midden van het ijs zodat het lijkt op een eidooier.
  4. Dien onmiddellijk op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.