use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kalfsmedaillon uit de vallée d'Auge
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kalfsmedaillon uit de vallée d'Auge

Kalfsmedaillon uit de vallée d'Auge

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 600 g kalfsmedaillons
  • 4 eetlepels Solo
  • 2 eetlepels Calvados
  • 2 dl light room
  • zout
  • 200 g champignons
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kruid de kalfsmedaillons met peper en zout.
  2. Warm de Solo in een pan.
  3. Kleur het vlees aan beide kanten, laat ze bakken en deglaceer ze met de calvados.
  4. Flambeer het kalfsvlees en schik het op de borden en hou het warm.
  5. Giet de light room in de pan met de jus en Calvados en voeg de in plakjes gesneden champignons toe.
  6. Laat de saus inkoken totdat ze een siroopachtige textuur krijgt.
  7. Lepel over het vlees.
  8. Dien de kalfsmedaillons op met aardappelpuree en wat seizoengroenten of in kwartjes gesneden gebakken fruit.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.