use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Lamskoteleten in een korstje van olijven met gekonfijte paprika
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Lamskoteleten in een korstje van olijven met gekonfijte paprika

Lamskoteleten in een korstje van olijven met gekonfijte paprika

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Kooktijd
    12 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 700 g niet van elkaar gesneden lamskoteletten
  • 2 rode paprika’s
  • 150 g ontpitte groene olijven
  • 1 teentje look, gehakt
  • 3 takjes verse tijm
  • 1 ui
  • harissa
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 25 g Solo Light vloeibaar
  • zout en peper
  • 0.5 l lamsfond

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Pel en snipper de ui
Bereiding
  1. Pel en ontpit de paprika’s en snij ze in reepjes. Laat ze 15 minuten garen met de gehakte ui en 2 eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout.
  2. Hak de olijven met 1 eetlepel olijfolie tot een gladde pasta en kruid met de look harissa en tijm.
  3. Warm de Solo Light Vloeibaar in een schotel en kleur het vlees aan alle kanten aan . Smeer het vlees in met de olijven pasta en laat 8 minuten in een op op 180° voorverwarmde oven verder garen.
  4. Doe de lamsfond in de pan en laat inkoken tot een saus.
Verdeel het vlees in 4 stukken en dien op met de saus en de paprika’s.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.