use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Mexicaans maïsbroodje
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Mexicaans maïsbroodje

Mexicaans maïsbroodje

Maïs is ontsnapt aan de louter traditionele gebruikswijzen en verkent nu ruimere horizonten door deel te nemen aan de bereiding van sauzen, door kleur te brengen in onze salades en door meer afwisseling en kwaliteit te brengen in onze voeding.

Maïs is ontsnapt aan de louter traditionele gebruikswijzen en verkent nu ruimere horizonten door deel te nemen aan de bereiding van sauzen, door kleur te brengen in onze salades en door meer afwisseling en kwaliteit te brengen in onze voeding.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 maïsbolletjes
  • Becel pro.activ
  • 100 g gerookte kipfilet
  • 1 kleine avocado
  • peper
  • 4 blaadjes eikenbladsla
  • 2 el salsasaus
  • verse koriander

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de broodjes open, besmeer ze met Becel pro.activ en beleg ze met de kipfilet.
  2. Prak de rijpe avocado fijn, breng op smaak met peper en verdeel het mengsel over de kipfilet. Leg er een blaadje sla op met een schepje salsa en verse koriander naar smaak.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.