use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Mexicaanse burrito's uit de oven
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Mexicaanse burrito's uit de oven

Mexicaanse burrito's uit de oven

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Op tijd klaar
    30 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 1 pak tortilla's
  • 350 gr kipfilet
  • 1 rode ui
  • 1 groene paprika
  • 1 rode paprika
  • 2 tomaten
  • 125 ml light room
  • 50 gr geraspte kaas
  • Solo
  • tabasco

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Snijd de kipfilet in reepjes.
  3. Pel de ui en snijd hem in ringen.
  4. Maak de paprika's schoon en snijd ze in ringen.
  5. Snij de tomaat in blokjes en was de sla.
  6. Verwarm wat Solo in een antikleefpan en bak de kipfilet goudbruin aan beide kanten.
  7. Voeg de paprika en de uiringen toe en roerbak alles nog 4 minuten.
  8. Breng op smaak met een paar druppels tabasco.
  9. Haal de tortilla's uit de verpakking en wikkel ze in aluminiumfolie.
  10. Verwarm ze 3 minuten in de oven.
  11. Vul ze met het kip-groentemengsel , giet er een beetje light room over en vouw ze dicht.
  12. Leg de gevouwen tortilla's in een ingevette ovenschaal en bestrooi met geraspte kaas.
  13. Gratineer de tortilla's gedurende 8 minuten in de oven.
Dien eventueel op met een kruidige tomatensaus.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.