use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Paddenstoelensoep met vermicelli en eisandwiches
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Paddenstoelensoep met vermicelli en eisandwiches

Paddenstoelensoep met vermicelli en eisandwiches

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 400 g gemengde paddenstoelen
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 el Solo Vloeibaar
  • 200 g fijne soepgroenten
  • 100 g gerookte kipreepjes
  • 1.5 l kippenbouillon (van 2 tabletten)
  • 6 el lettervermicelli
  • 150 g eiersalade
  • 8 - 10 sneetjes brood
  • Planta om te smeren

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Hak de paddenstoelen fijn. Pel en pers de knoflook fijn.
  2. Verhit de Solo Vloeibaar in een diepe soeppan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de paddenstoelen met de soepgroenten en knoflook 2 minuten. Voeg de kipreepjes toe en bak ze 1 minuut mee. Voeg de bouillon toe en breng al roerend aan de kook. Kook de soep 10 minuten. Voeg de lettervermicelli toe en laat in een paar minuten gaar worden.
  3. Besmeer ondertussen de boterhammen met de halvarine. Beleg de helft van de boterhammen met de eiersalade. Leg de andere boterhammen er met de besmeerde kant naar beneden op. Snijd de sandwiches schuin doormidden.
  4. Schep de soep in diepe borden of kommen en leg de sandwiches ernaast.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.