use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pappardelle met tonijn-kappertjessaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pappardelle met tonijn-kappertjessaus

Pappardelle met tonijn-kappertjessaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    25 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 1 el Solo
  • 200 g tonijn op olijfolie
  • zout
  • 450 g pappardelle of tagliatelle
  • 4 takken peterselie
  • 4 appelkappertjes
  • 8 tomaten
  • 1 teentje look (gesnipperd)
  • peper
  • 2 el kappertjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel de tomaten, snij ze grof.
  2. Stoof de look glazig in Solo, voeg de tomatenstukjes toe en laat 20 minuten half afgedekt sudderen.
  3. Laat de tonijn en de kappertjes uitlekken.
  4. Plet de tonijn in de saus en kruid met flink wat verse peper en weinig zout.
  5. Laat zonder deksel doorwarmen.
  6. Kook ondertussen de pasta beetgaar.
  7. Voeg als laatste de kappertjes en de peterselieblaadjes toe aan de saus.
  8. Verdeel de pasta met de saus over warme borden en versier met een appelkappertje.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.