use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pastasalade met paprikacoulis, erwten en scampis
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pastasalade met paprikacoulis, erwten en scampis

Pastasalade met paprikacoulis, erwten en scampis

Perfect voor luie zomerdagen: pastasalade met paprikacoulis. Lekker makkelijk te maken en klaar in een wip. Haal die picknickmand maar boven, je bent er klaar voor!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 1 blokje Knorr Original Bouillon Kip
  • 3 rode paprika’s
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 125 g macaroni
  • 200 g erwtjes (vers of diepvries)
  • 1 bosje bieslook
  • 1 el Solo vloeibaar
  • 12 gepelde scampi’s

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Breng 500 ml water aan de kook en los er het blokje Knorr kippenbouillon
  2. in op.
  3. Was de paprika’s. Snijd de paprika, de ui en de knoflook in grove stukken en
  4. kook ze in 10 minuten gaar in de kippenbouillon.
  5. Giet de groenten af, maar vang de kippenbouillon op. bouillon Pureer de groenten in de blender of mix ze met een staafmixer tot een gladde coulis (een dikke saus).
  6. Breng de bouillon opnieuw aan de kook en gaar er de pasta in volgens de kooktijd op de verpakking. Voeg er een minuut voor de pasta gaar is de erwten aan toe.
  7. Snipper de bieslook fijn. Giet de pasta en de erwten af en spoel ze onder koud stromend water. Laat even uitlekken en roer er de paprikacoulis en de gesnipperde bieslook door.
  8. Verhit een eetlepel Solo vloeibaar in een antikleefpan. Kruid de scampi’s met peper en zout en bak ze kort aan beide zijden. Laat ze even afkoelen.
  9. Verdeel de pastasalade over vier schaaltjes of afsluitbare potjes en voeg aan elke portie drie gebakken scampi’s toe.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.