use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Roggebrood met zalm, ei en tuinkers
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Roggebrood met zalm, ei en tuinkers

Roggebrood met zalm, ei en tuinkers

Roggebrood met zalm en ei? Dit is het allerlekkerste roggebrood recept!

Roggebrood met zalm, ei en Becel met avocado- & limoenolie is een super lekkere combinatie. Probeer dit roggebrood recept maar eens en je zult zien dat we gelijk hebben!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    3 min
  • Op tijd klaar
    8 min
  • Porties
     
    2 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 0.5 hardgekookt ei
  • 1 plakje gerookte zalm
  • 2 sneetjes donker roggebrood
  • 25 g Becel met avocado- & limoenolie
  • 2 blaadjes sla
  • 2 el tuinkers

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Prak het ei grof. Halveer het plakje zalm.
  2. Bestrijk het roggebrood met de Becel met avocado- & limoenolie. Verdeel er de sla, de zalm, het ei en de tuinkers over. Bestrooi eventueel met wat versgemalen peper. Smakelijk!

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.