use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Romige groente-eenpansschotel met mosterd
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Romige groente-eenpansschotel met mosterd

Romige groente-eenpansschotel met mosterd

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 425 g aardappels (met schil)
  • 6 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 2 zakken groentemix (á 400 g)
  • 400 g runderreepjes (ongekruid)
  • 1 flinke scheut Knorr Finesse Bouillon Vlees
  • 1 el mosterd
  • 100 ml light room

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bak de aardappelpartjes gedurende ongeveer 10 minuten goudkleurig en gaar in 2 kneepjes vloeibare margarine. Roerbak de groentemix in 2 delen in een wok in ongeveer 2 kneepjes vloeibare margarine. Roerbak de runderreepjes in een koekenpan gedurende ongeveer 4 minuten in de rest van de vloeibare margarine.
  2. Voeg de aardappeltjes en de reepjes vlees bij de groenten in de wok en meng. Roer er mosterd en light room doorheen en meng goed. Laat 1 á 2 minuten doorwarmen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.