use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Sperziebonen met krieltjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Sperziebonen met krieltjes

Sperziebonen met krieltjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 600 g sperziebonen
  • 750 g krieltjes
  • 3 kneepjes Solo Vloeibaar
  • zout, peper
  • 1 el zilveruitjes
  • 200 g kerstomaatjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Maak de boontjes schoon en halveer ze. Spoel de zilveruitjes af en laat ze uitlekken. Was de tomaatjes.
  2. Kook de bonen 8 minuten in licht gezouten water. Bak krieltjes een minuut of 5 in 3 kneepjes vloeibare margarine. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Voeg de afgespoelde en uitgelekte zilveruitjes toe en bak ze kort mee. Schep de kerstomaatjes door de aardappeltjes.
  4. Giet de sperziebonen af, laat ze uitlekken en schep ze door de krieltjes. Roerbak het gerecht nog een minuutje en serveer.
Lekker met gegrilde zalm.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.