use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zeevruchtencouscous
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zeevruchtencouscous

Zeevruchtencouscous

Deze zeevruchtencouscous is een verrassend originele manier om couscous te bereiden. Dit lekkere gerecht zet je in amper 5 stappen al op tafel.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2.5 dl groentenbouillon
  • 250 g zeevruchtenmelange
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • peper
  • citroen sap
  • verse munt
  • 0.5 komkommer
  • 200 g couscous

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Breng de bouillon aan de kook en giet op de couscous. Laat opzwellen.
  2. Snipper de komkommer en de ontpitte tomaten in blokjes.
  3. Snipper de ui zeer fijn.
  4. Meng de couscous met de ui, de tomaat en de komkommer en roer er de zeevruchten onder.
  5. Breng verder op smaak met peper, citroensap en de verse munt.
Hou je van een extra smeuïge zeevruchtencouscous? Dan kan je een klontje Solo toevoegen wanneer je couscous gaar is.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.