use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kaassoufflé
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kaassoufflé

Kaassoufflé

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 30 g Solo
  • 30 g bloem
  • 3 dl melk
  • zout
  • peper
  • muskaatnoot
  • 3 eieren
  • 100 g geraspte kaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Smelt de Solo en roer er de bloem bij.
  2. Voeg de melk toe en laat onder voortdurend roeren op een zacht vuur indikken.
  3. Breng op smaak met peper en zout en nootmuskaat. Spatel er de kaas onder.
  4. Splits de eieren en voeg de dooiers toe.
  5. Klop de eiwitten zeer stevig op en spatel ze erbij.
  6. Giet in soufflévormpjes en laat 10 minuten in een op 200° C voorverwarmde oven garen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.