use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kikkererwten met pittige pastasaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kikkererwten met pittige pastasaus

Kikkererwten met pittige pastasaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 4 aardappelen
  • 4 worteltjes
  • 1 stronk broccoli
  • 2 blikjes kikkererwten
  • 1 grote ui
  • Solo Vloeibaar
  • 500 ml pittige pastasaus
  • 1 bosje peterselie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil de aardappelen en maak de worteltjes schoon. Snijd de aardappelen, wortelen en broccoli in stukjes en kook in licht gezouten water beetgaar.
  2. Laat de kikkererwten uitlekken.
  3. Pel en snipper de ui en bak deze licht bruin in een kneepje Solo Vloeibaar. Voeg de aardappelblokjes toe en bak rondom aan. Voeg de worteltjes en broccoli toe, schep goed om en doe de saus erbij. Laat even pruttelen, zodra de aardappeltjes gaar zijn mogen de kikkererwten erbij.
  4. Laat het geheel nog even doorsudderen en serveer het gerecht in een serveerschaal. Bestrooi met gehakte peterselie. Lekker met stokbrood.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.