use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Spaghetti op Napolitaanse wijze

Spaghetti op Napolitaanse wijze

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 360 g spaghetti
  • 1 wortel
  • 25 cl groentebouillon
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 4 tomaten
  • 1 ui
  • 1 takje tijm
  • 1 teentje look

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel de tomaten en verdeel ze in 8 stukken.
  2. Hak de ui en de wortel fijn en laat ze in de Solo stoven.
  3. Voeg de tomaten, de tijm en de look erbij en laat op een zacht vuur garen gedurende 3 minuten.
  4. Voeg de bouillon erbij en laat nog 5 minuten garen.
  5. Giet door een vergiet en hou warm.
  6. Kook de pasta beetgaar en giet er de saus over.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.