use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Tortilla met geroosterde sjalotjes en pancetta
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Tortilla met geroosterde sjalotjes en pancetta

Tortilla met geroosterde sjalotjes en pancetta

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • gehakte peterselie
  • zout
  • 1 eetlepel Solo
  • 30 g pancetta in dobbelsteentjes
  • 3 sjalotjes (gepeld en in vier partjes gesneden)
  • 2 aardappelen
  • 6 eieren
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C (stand 6).
  2. Pel de sjalotten en de aardappelen. Snipper de sjalot fijn en snijd de aardappelen in schijfjes.
  3. Stoof de sjalotes aan in de helft van de Solo.
  4. Verhit de resterende Solo in een koekenpan met antiaanbaklaag en voeg de pancetta toe.
  5. Bak tot deze bruin begint te worden, voeg de aardappel en de sjalotjes toe en bak tot alles gaar is.
  6. Klop de eieren los met peper en zout en voeg ze in de pan toe samen met de peterselie.
  7. Bak tot de tortilla aan de onderkant gestold is en zet dan onder de grill tot de tortilla helemaal is gestold.
  8. Laat afkoelen en pak in voor de picknick, in zijn geheel of in punten gesneden.
Deze tortilla is het lekkerst als je hem in stukken snijdt en koud eet.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.