use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Varkenshaasje in de pan met rode wijn

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd8 min
  • Voorbereiding
     
     
    2 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Varkenshaasje in de pan met rode wijn
  • 60 g Solo
  • 500 g varkenshaasje
  • zout
  • 2 eetlepels light room
  • peper
  • 1 glas rode wijn
  1. Breng het vlees op smaak met peper en zout.
  2. Smelt de Solo in een pan en laat het vlees gedurende 5 minuten garen.
  3. Draai het regelmatig om.
  4. Schik het op een voorverwarmde schotel en dek af met aluminiumfolie.
  5. Doe de rode wijn in de pan en roer de bakresten los.
  6. Voeg de light room toe en roer tot je een gladde saus hebt.
  7. Proef na op peper en zout.
  8. Verdeel het vlees in plakjes, schik op de borden en lepel er de saus bij.
  9. Dien op met beetgaar gekookte groenten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.