Vis uit de oven met aardappeltjes en paddenstoelen
Geef score
Kooktijd40 min
Porties

- 850 g visfilets (bijvoorbeeld pladijs of tongschar)
- 1 glas witte wijn
- 2 tenen knoflook
- 300 g gemengde paddenstoelen
- 1 zakje Knorr Vis-saus
- zout en peper
- 750 g aardappelen
- Bestrooi de visfilets met zout en leg ze in een ingevette ovenschaal. Pers de knoflook en verdeel over de vis. Snij de geschilde aardappelen in flinterdunne plakjes zoals chips. Leg bovenop de
- vis. Verwarm de oven voor op 200°C en schuif de vis erin. Laat 15 minuten bakken en blus dan met het glas witte wijn. Laat opnieuw 15 minuten bakken totdat de aardappelchips goudkleurig
- zijn. Maak ondertussen de paddenstoelen schoon, snij de grote exemplaren in plakjes en bak ze aan in wat olie. Bestrooi ze pas na het bakken met zout en peper. Maak de Knorr Vis-saus klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de vis en de aardappeltjes over 4 borden, overgiet met de vissaus en schep er de paddenstoeltjes bovenop.
