Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Klop de Solo en basterdsuiker met een pollepel of mixer in 5-8 minuten (pollepel duurt het langst) luchtig.
Klop het ei erdoor.
Meng de droge ingrediënten voor de Whoopies met een snufje zout in een kom. Roer ze met de pollepel of mixer door het Solomengsel. Roer daarna de melk erdoor.
Schep met behulp van twee eetlepels het beslag in 24 hoopjes op de voorbereide bakplaten. Bak de Whoopies in de voorverwarmde oven in 10-15 minuten gaar en donkerbruin. Neem de Whoopies uit de oven en laat ze afkoelen op een rooster.
Roer in een kom de ingrediënten voor de vulling tot een smeuïge crème.
Spreid de vulling met een mes over de platte kant van de helft van de Whoopies. Leg de andere Whoopies er met de platte kant bovenop. (Houd voor het versieren eventueel wat van de vulling apart.)
Versier elke Whoopie met verschillende soorten hagelslag (plak met wat van de vulling op de Whoopies) of garneer met glazuur.
Als de oven te klein is voor 2 bakplaten kun je de Whoopies ook in tweeën bakken.