Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Meng de aardappelschijfjes met de Gratinoise en schep ze in de voorbereide ovenvaste schaaltjes zo, dat de plakjes plat op elkaar liggen. Laat ze in de hete oven in ca. 30 min. bruin en gaar worden.
Pel en snijd de uien in smalle partjes. Maak de cantharellen en de sperziebonen schoon. Snijd de cantharellen eventueel doormidden of in vieren. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Houd 4 kleine trosjes druif apart voor de garnering. Haal de andere druiven van de takjes.
Kook de boontjes met de broccoli in kokend water 3 min. Afgieten en goed laten uitlekken.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen een koekenpan, voeg 3 el vloeibare margarine toe en bak de eendenborstfilets 3-4 min. aan elke kant. Bestrooi met wat zout en peper. Bak de laatste 2 min. de losse druiven mee.
Verhit in de tussentijd een grote koekenpan of wok, voeg 2 el vloeibare margarine toe en roerbak de ui met de broccoli, de boontjes en de cantharellen 4 min. op een hoog vuur. Voeg naar smaak zout en peper toe.
Snijd de eendenborstfilets in dunne plakjes.
Draai de schaaltjes met de aardappel om op 4 grote borden en laat de aardappeltaartjes er voorzichtig uitglijden (eventueel eerst met een dun scherp mesje de aardappel van de rand tot op de bodem van de schaaltjes lossnijden). Leg er een trosje druiven, de eendenborstfilets ernaast, schep de groenten erbij en de saus met druiven over de eendenborstfilets.