Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Roer de Solo en de Maizena met de mixer in een kom tot een gladde massa. Voeg de melk en het snuifje zout toe en zeef hierop de bloem. Meng alles goed door tot een homogeen deeg.
Laat het deeg een uurtje rusten in de koelkast.
Rol het deeg uit tot een dikte van ongeveer een centimeter. Steek hieruit ronde of vierkante vormpjes.
Bekleed een bakplaat met bakpapier of een siliconenmatje en leg hierop de koekjes. Schuif ze in de oven en laat ze 20 minuten bakken. Laat de koekjes afkoelen op een rooster.
Smelt de chocolade op de laagste stand in de microgolfoven of au bain marie. Doop de koekjes tot de helft in de gesmolten chocolade en laat de chocolade opstijven op een rooster.
Wist je dat chocolade en kruiden bijzonder goed samengaan? Serveer bijvoorbeeld eens een kopje Lipton Infusion Herbal Alps thee bij deze dessertkoekjes. Een verrassend lekkere combinatie!