Aardappeltaart met spek en kaas
Deze hartige aardappeltaart met spek en kaas smaakt héérlijk na een lange dag. Comfortfood op z'n best, want niemand die hier genoeg van krijgt!
Geef score
Kooktijd12 min
Voorbereiding
Porties

- 60 g Solo
- zout
- 200 g gerookt spek in fijne plakjes
- 2 dl light room
- 4 aardappelen
- peper
- 200 g kaas (jonge in plakjes)
- tijm
- 2 eieren
- Schil de aardappelen en snij ze in plakjes.
- Bak ze in de Solo kort aan en schik ze in een taartvorm.
- Druk aan en zorg dat de bodem helemaal bedekt is.
- Schik er de in reepjes gesneden kaas op.
- Klop de eieren los met de light room en giet in de taartvorm.
- Breng op smaak met de tijm en bedek met spekplakjes.
- Schuif de taart 12 minuten in een op 180° C voorverwarmde oven.
