use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Bami bijna zoals van de Chinees

Recept van Love to Cook

Recept van Love to Cook

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    2
recipe image Bami bijna zoals van de Chinees
  • 200 gram mie nestjes
  • 1 dunne prei
  • 2 eieren losgeklopt
  • 125 gram hamblokjes of reepjes
  • 1 dikke teen knoflook gesnipperd
  • 1 el zonnebloemolie
  • peper en zout uit de molen naar smaak
  • 1 kippenbouillonblokje
  1. Heerlijk, die bami van de Chinees, maar voor deze bami hoef je de deur niet uit!. Is zo gemaakt en haast bijna nét zo lekker als die van de Chinees.
  2. Zet een pan water op met het bouillonblokje en kook de mie volgens de beschrijving op de verpakking. Spoel de mie koud onder de kraan , laat uitdruppen en zet opzij.
  3. Halveer de prei en halveer nogmaals en snij de prei in dunne sliertjes. was en laat goed uitdruipen. Doe 1 el zonnebloemolie in de wok en fruit de knoflook even aan. Doe er de prei en de ham blokjes bij en wok totdat de prei zacht is. Bak ondertussen de geklutste eieren tot roerei en doe bij de prei en de ham in de wok. Roer er dan de gekookte mie door. Zo klaar, maar maak dit in de ochtend en dan hoef je alleen nog maar voor de warme maaltijd op te bakken. Dit komt de smaak zoveel meer ten goede, want de smaken hebben de kans gekregen om in te trekken.
  4. Serveer met kroepoek en eventueel atjar of licht pittige komkommer.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.