Biefstuk met gecarameliseerde uien
Geef score
Kooktijd15 min
Porties

- zeezout
- peper
- 1 eetlepel honing
- 250 ml water
- 500 g biefstuk
- 5 eetlepels Solo
- 4 uien
- 0.5 blokje Knorr Bouillon Finesse Vlees
- Bereid een bouillon van 250 ml water en een half blokje Knorr Bouillon Finesse Vlees.
- Maak de uien schoon en snij ze in ringen.
- Verwarm 2 eetlepels Solo in een pan en doe er de uien, de honing en de bouillon bij.
- Laat op hoog vuur en onder voortdurend roeren carameliseren.
- Verwarm in een tweede pan de rest van Solo, wacht tot de grote belletjes zijn verdwenen en leg er de steaks in.
- Bestrooi het vlees met zout en peper naar smaak en bak ze om en om goudbruin, naar de bakwijze van jouw keuze.
- Schep de uien bij het vlees.
- Serveer de biefstuk met de gecarameliseerde uien direct op een verwarmd bord.
