afternoon tea
Boterham met radijs en kwark
Een lekkere boterham met radijs, kwark en sla. Meergranenbrood belegd met een fris-pittig mengsel van kwark en radjisjes en topping van knapperige Romeinse sla en plakjes radijs. Zo zet je een heerlijke zomerse boterham op tafel.
Maak deze boterham belegd met kwark gemengd met radijs en bieslook. In 15 minuten zet je een heerlijke frisse zomerse boterham op tafel.
Geef score
Voorbereiding
Porties

- 20 g Becel Gold
- 1 koffielepel mierikswortel
- 2 sneetjes meergranenbrood
- 15 radijzen
- 4 soeplepels bieslook en een paar takjes voor de afwerking
- 250 g light kwark
- versgemalen peper
- versgemalen zout
- 2 bladeren Romeinse sla
- Meng de Becel Gold met de mierikswortel en besmeer het brood met de bereiding.
- Snijd 10 van de radijzen in kleine blokjes, snipper de bieslook fijn en meng met de kwark. Kruid lichtjes met peper en zout. Verdeel over de boterhammen.
- Werk af met de in plakjes gesneden overblijvende radijzen, de fijngesneden sla en de takjes bieslook.
