Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Los de gist op in 25 ml lauw water. Doe de bloem in een grote kom. Maak een zogenaamde krater in het midden van de bloem en vul de krater met de opgeloste gist. Voeg de suiker, melkpoeder, het uitgeschraapte vanillestokje en de resterende 100 ml water toe. Meng het geheel tot een gladde deeg en laat rijzen.
Laat de Solo Wikkel smelten. Ontrol het gerezen deeg en meng met de margarine, die niet te warm meer mag zijn. Klop de eiwitten met het zout goed stijf. Meng deze opgeklopte eiwitten vervolgens ook met het deeg. Zo goed en zo kwaad als je kan, want het vette deeg zal erg aan de deegrol kleven.
Bak nu het deeg in een wafelijzer. Het is niet nodig om het ijzer in te vetten.
Meng de yoghurt met de rode vruchten. Serveer de wafels met zo’n schepje yoghurt.
Heb je geen tijd, dan kan je ook kant-en-klare wafels kopen bij de bakker.