Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Laat de oven voorverwarmen op 180°C. Neem een eerste kom en voeg de maanzaadjes, de rozijnen en de zeste (die beide al geweekt zijn voor een zachtere textuur en nadien afgegoten zijn) en de voorverwarmde melk toe om vervolgens het geheel te mengen.
Neem vervolgens een tweede kom en meng daarin de Solo, de suiker en de vanillesuiker samen tot het geheel een luchtig beslag wordt.
Voeg vervolgens de vanilleolie toe en meng er tot slot één voor één de eieren onder en roer alles goed door.
Voeg de gezeefde bloem samen met het bakpoeder aan het geheel toe en meng alles samen tot je een glad beslag krijgt. Meng tot slot het maanzaadmengsel eronder.
Vervolgens vet je de bakvorm in met Solo en besprenkel met broodkruimels om te vermijden dat de cake aan de vorm blijkt plakken. Giet het beslag in de bakvorm en laat 60 minuten bakken. Eens de cake afgekoeld is, kun je hem afwerken met poedersuiker.