use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Crumble van dadels

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Crumble van dadels
  • 225 g bloem
  • 125 g Solo (op kamertemperatuur)
  • 90 g kristalsuiker
  • 400 g dadels
  • 1 el Solo Vloeibaar
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Zeef de bloem op je werkblad en maak er een kuiltje in. Doe hierin de blokjes Solo en de kristalsuiker. Kneed alles met de vingertoppen tot een kruimelig deeg.
  3. Halveer de dadels en ontpit ze.
  4. Bestrijk 4 vuurvaste schaaltjes met Solo vloeibaar en verdeel er de dadels over. Bestrooi de dadels met een laagje van het kruimeldeeg.
  5. Schuif de schaaltjes in de oven en bak ze ongeveer 10 minuutjes, tot de crumble goudgeel en krokant is.

Wat voor score geef jij dit recept?