use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Comté met kastanjes in een bladerdeegpakketje

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Porties
     
    4
recipe image Comté met kastanjes in een bladerdeegpakketje
  • 1 pak bladerdeeg
  • 200 g Comté geraspt
  • 6 gekookte kastanjes fijngestampt
  • zwarte peper uit de molen
  • 1 eigeel
  1. Snij 8 rechthoekjes van 15 bij 10 cm uit het bladerdeeg.
  2. Leg ze op een ovenplaat of in een ovenschaal.
  3. Leg op vier bladerdeeglapjes een portie Comté, op 1 cm van de rand. Verdeel de gestampte kastanjes over elke portie en kruid met peper.
  4. Maak de rand van de bladerdeeglapjes vochtig met een in water gedrenkt borsteltje.
  5. Kleef de rechthoekjes dicht door er de vier resterende lapjes bovenop te leggen.
  6. Druk ze goed aan langs de zijden.
  7. Strijk de pakketjes met het borsteltje in met wat eigeel.
  8. Bak de pakketjes gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C of thermostaat 7.
  9. Haal de pakketjes uit de oven en dien op.

Wat voor score geef jij dit recept?