Couscous met lamsvlees en zeven groenten
Deze couscous met lamsvlees en groenten is een topper uit de Afrikaanse keuken. Kies zelf je favoriete groenten uit: alles smaakt hier heerlijk bij!
Geef score
Kooktijd45 min
Voorbereiding
Porties

- 7 groenten naar keuze
- 800 g lamsschenkel en -bout
- 1 bosje verse koriander fijngehakt
- 50 g Solo
- 250 g couscous
- 1 ui
- 1 koffielepel verse fijngehakte gember
- saffraan
- witte peper
- Snijd het vlees in beetklare stukken en laat het matig vuur langzaam garen in wat Solo met de ui de gember de saffraan en de peper.
- Voeg eventueel een beetje water toe
- Stoom intussen de groenten apart beetgaar en laat ze nadien uitlekken.
- Laat ten slotte de couscous garen in kokend water en schik in een schotel.
- Verdeel er het vlees en de groenten over, versier met de koriander en serveer meteen.
