use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Deegwaren met sardines
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Deegwaren met sardines

Deegwaren met sardines

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 200 g sardines
  • 500 g spaghetti of linguini
  • 200 g venkel
  • 4 verse uitjes
  • Solo Vloeibaar
  • 100 g tomatensaus
  • 50 g pijnboompitten
  • 50 g kappertjes
  • 50 g rozijnen
  • zout
  • piment poeder

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Maak de sardines schoon: snij de koppen en de staarten af en druk met de vingers op de buik om de ingewanden te verwijderen.
  2. Snij de visjes in de lengte doormidden, verwijder de graten, was de filets en laat ze drogen.
  3. Kook de venkel 10 minuten in gezouten water.
  4. Giet het kookwater af en bewaar het om de pasta in te koken.
  5. Hak de venkel.
  6. Kook de pasta in het venkelwater beetgaar, giet de pasta af en hou warm.
  7. Maak de uitjes schoon en snij ze klein.
  8. Stoof de uitjes in Solo Vloeibaar en voeg de tomatensaus, pijnpitten, kappertjes, de rozijnen, de sardines en de venkel toe.
  9. Kruid met zout en hete pepers.
  10. Laat alles 10 minuten stoven.
  11. Serveer de warme pasta op de borden en overgiet met de saus met sardines.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.