Donkere vleessaus
Recept van Maïzena.
Een bruine vleessaus maakt je biefstuk of lamsvlees altijd nog nét iets lekkerder. Maak in 10 minuten je eigen smaakvolle vleessaus met dit eenvoudige recept.
Recept van Maïzena.
Een bruine vleessaus maakt je biefstuk of lamsvlees altijd nog nét iets lekkerder. Maak in 10 minuten je eigen smaakvolle vleessaus met dit eenvoudige recept.
Geef score
Voorbereiding
Porties

- 3 dl water
- 1 Knorr Original Vlees bouillonblokje
- 3 el Maizena Roux Minute Donker
- 1 snuifje suiker
- Breng het water met het bouillonblokje aan de kook en voeg de Maïzena Roux Bruin toe. Laat nog even doorkoken en werk af met een snuifje suiker.
- Dit is een perfecte basissaus waarmee je een pan waarin je vlees gebakken hebt, kan blussen. De aroma's van het gebakken vlees verfijnen de saus zodat je een lichte en mooi gebonden vleessaus krijgt.
