Eenvoudige koekjes
Geef score
Kooktijd20 min
Porties

- 100 g suiker
- 100 g Solo (20 g voor het invetten)
- 100 g kleine stukjes chocolade
- 0.5 zakje bakpoeder
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 ei
- 150 g bloem
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Smelt de Solo die je vervolgens in een kom mengt met de suiker en het ei. Voeg daarna de vanillesuiker en het bakpoeder toe en meng alles samen.
- Voeg geleidelijk de bloem toe en blijf roeren tot je een glad beslag hebt. Voeg de stukjes chocolade toe.
- Vorm kleine balletjes met het koekjesdeeg en schik ze op een vel bakpapier.
- Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is tussen de balletjes (laat 2 à 3 cm tussen twee balletjes), want ze zullen verder uitzetten terwijl ze bakken.
- Bak de koekjes gedurende 10 minuten. Als de randjes van de koekjes bruin zijn, zijn ze klaar en mogen ze uit de oven.
