use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Focaccia met venkel en zalm
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Focaccia met venkel en zalm

Focaccia met venkel en zalm

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 venkel
  • 1 foccaciabrood
  • 100 g gerookte zalm
  • citroensap
  • olijfolie extra vierge
  • Bertolli voor op brood
  • zout, peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Maak de venkel schoon en snijd hem in flinterdunne reepjes. Breng op smaak met citroensap, olijfolie, zout en peper.
  2. Halveer het brood overlangs en besmeer de beide helften met margarine. Verdeel de venkelsalade over de onderste helft en leg de sneetjes zalm erop.
  3. Plaats de bovenkant terug op het brood en snijd het in vieren.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.