use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Minipizza's met rundercarpaccio en rucola
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Minipizza's met rundercarpaccio en rucola

Minipizza's met rundercarpaccio en rucola

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 2 rollen pizzadeeg
  • 1 ui
  • Solo
  • 2 goed rijpe tomaten
  • koriander
  • 200 g rundercarpaccio
  • 12 cl Bertolli extra vergine
  • 120 g rucola
  • zout en peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij met behulp van een glas 16 minipizza's uit de vellen deeg.
  2. Hak de ui fijn en fruit hem in wat Solo.
  3. Schil de tomaten en ontpit ze. Snij ze in kleine blokjes, voeg die bij de ui en laat alles goed sudderen tot je een puree krijgt.
  4. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Leg een vel bakpapier op de ovenplaat en schik daarop de kleine pizza's.
  6. Doe op elke pizza wat tomatenpuree, bestrooi met koriander en laat zo'n 6 à 7 minuutjes bakken in een voorverwarmde oven (180 °C).
  7. Haal de pizza's uit de oven en leg op elke pizza een klein stukje carpaccio, een beetje olijfolie en één of twee blaadjes rucola.
  8. Kruid met zout en peper en dien onmiddellijk op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.