Gebakken scampi's met Italiaanse zwarte pasta
Geef score
Kooktijd20 min
Voorbereiding
Porties

- 20 scampi's
- 3 eetlepels Solo Vloeibaar
- 1 sjalot
- 1 pepertje
- 3 blokjes Knorr Kruiden Bouquet Italiano
- 1 scheut Pastis
- 500 g zwarte tagliatelle
- 4 tomaten
- Spoel de scampi's en dep ze zorgvuldig droog.
- Zowel de sjalot als het pepertje hak je fijn.
- Pel de tomaten en snij ze in grovere stukken.
- De pasta kook je al dente in ruim veel water en giet je daarna af.
- Roer er dan de blokjes Knorr Kruiden Bouquet Italiano in.
- Verhit de Solo in een wokpan en schroei de garnalen op een hoog vuur.
- Laat ze enkele minuten bakken en haal ze uit de pan.
- Bak nu kort de sjalot en het pepertje in de pan, doe er de tomaten en de Pastis bij en laat 2 à 3 minuten sudderen.
- Nu gaat de pasta nog bij in de pan. Roer om.
- Schep de tagliatelle uit en schik er de garnalen op.
